skalp akupunktur
WHO skalp akupunktur

Read more in English

Gratis webianar: Mandag d.22/03-22, 19:30-20:30 Link

Skalp Akupunktur

Introduktion til Skalp Akupunktur: I skalp akupunktur(SA)anvendes bestemte Akupunkturpunkter og zoner på hovedet. Metoden baserer sig på en kombination af meridianteorien og den moderne forståelse af hjernens anatomi og fysiologi. WHO Standard Akupunktur blev første gang publiceret i 1991: https://apps.who.int/iris/handle/10665/40001. Effektiviteten af metoden er siden blevet valideret at titusindevis af Akupunktører, forskere og patienter. Indikationerne for at anvende Skalp Akupunktur kan være mange: i forbindelse med sygdomme/skader på hjerne og nervesystem f.eks.: Apopleksi, Parkinsons, Huntingtons, Demens, Tinnitus, Afasi, Dysartri, Hæmiplegi, Paralyse, Epilepsi mm.Psykiatriske tilstande eller psyko-emotionelle eller kognitive problemer f.eks.: Angst, Depression, ADHD, ADD, Sproglige problemer, Indlæringsvanskeligheder, Koncentrationsbesvær, Stress, PTSD mm. Hertil kommer alle former for smerter i kroppen, både i bevægeapparatet og de indre organer.

I dette webinar introduceres og forklares eksempler om SA punkter og teknikker.

77 / 100