Dato: 27-03-2021, 2021, kl. 09-13

Introduktion til Master Tungs Akupunktur

Master Tungsakupunktur repræsenterer en gammel og anderledes tilgang til akupunkturbehandling, der har overlevet til nutiden. Den er kendetegnet ved dens unikke sæt af ikke-meridianpunkter, enkle nåleteknikker, rigelig brug af blødningsteknik og distale punkter.

Læs mere

Infertilitet

15-20 % af alle par oplever infertilitet enten i perioder eller vedvarende. Højere alder hos kvinder, der ønsker graviditet, lettere adgang og bedre fertilitetsbehandling medvirker til et øget behov for udredning og behandling. Forskning viser, at akupunktur forbedrer fødselsrate og graviditetsresultat for kvinder med forskellige gynækologiske sygdomme og behandling med IVF.I Master Tung Akupunktur (MTA) er der nogle punkter, der direkte er relateret til livmoderen og æggestokken samt leveren og nyrerne, f.eks. Fu Ke-gynækologi, Huan Chao “æggestokke gendannelse”.

Webinaret vil dække følgende emner:

Kort introduktion til MTA
MTA punkter for fertilitet og teknikker
Case studyKursusbevis udstedes efter deltagelse.

Case report

68 / 100