English|中文|Dansk

Hui Zhang

Hui Zhang

Ph.D af Kinesisk Medcin, Chengdu University of TCM (Kina)

Licenseret Kinesisk Medcin Læge og Akupunktør (Kina)

Behandler og Underviser, Akupunkturakademiet (Denmark)

Registreret Alternativ Behandler (RAB) (Danmark)

Medlem af PA (Praktiserende Akupunktører), (Danmark)

Klinik in Hovedgård

Nåleakupunktør med gennemført kursus (Styrelsen for Patientsikkerhed)

Hui Zhangs Specialer

Hui Zhang bruger forskellige akupunkturmetoder afhængigt af individuel tilstand, herunder klassisk akupunktur, WHO Standard Skalp Akupunktur, AAP (arm akupressur punkte), Master Tung’s Akupunktur, Militær Akupunktur, Kinesisk Medicinsk Massage, Pestle Needling (taoistisk akupunktur), Moxa, Guasha, Cupping, El-akupunktur og Kinesisk Urte Medicin, osv. Han bruger også evidence-based metoder i praksis. Han har god erfaring med at tråde følgende lidelser:

  1. Hud Lidelser: f.eks. akne, chloasma, eksem,nældefeber, kløe, psoriasis, soldermatitis, neuro-dermatitis, neuropati, nældefeber, osv;
  2. ØNH, Øjen- og Mund Lidelser: tinnitus, hals smerter, hæshed/ dysfoni, høfeber, øjenbetændelse, tørre øjne, retinopati, aphtha, tandpine, sår i munden og tungen, osv;
  3. Kræft- og Kræftbehandlings-relaterede Lidelser: smerter, træthed, lav immunitet, depression, angst, søvnløshed, bivirkninger efter kemoterapi, strålebehandling og operation, osv.
  4. Smerter: nakkesmerter, skuldersmerter, lændesmerter, tennisalbue, ischias, knæsmerter, PMS osv.
  5. Gynækologi og andrologi: uregelmæssig menstruation, infertilitet, overgangsalder, hedeture, PCOS, livmodermyom, bækkeninfektions sygdom, libido problem, impotens, for tidlig sædafgang, lav sædaktivitet, emission osv.

Bibliografi

Erfaringer

08/2017~ AkupunkturAkademiet, Lærer og Akupunktør, Danmark
6/2016~08/2017 University Clinic of CDUTCM (Chengdu), Læge og Akupunktør, Kina
10/2012~07/2017 Chengdu Xinlin Chuntang Clinic, Læge og Akupunktør, Kina
07/2012~07/2017 Chengdu University of Traditional Chinese Medicine, Lærer, Kina
07/2012~07/2013 Sichuan Acupuncture School, Lærer, Kina
06/2011~06/2012 Kræftafdeling, Sichuan Provincial Hospital of Chinese and Western Medicine, Bopælsdoktor, Kina
06/2009-10/2010 Kræftafdeling (Hoved og Hals), West China Hospital, Sichuan University, Praktik, Kina
Han underviste også i Tyskland og Østrig.

Uddannelse og Træning

03/08~05/08 2021 Sikkerhedskursus i at forebygge, erkende og håndtere skader på lungerne efter nåleakupunktur på brystkassen, First-8, Denmark

11/5~15/5 2021 52nd Online TCM Kongress Rothenburg 2021, Expressions of the Metal Element: Physical and Mental Manifestations of Skin and Respiratory Diseases, Online

12/07 2020 Akutte/kritiske tilstande i klinikken – hvad gør du?, Denmark, Lukas Ulriksen

30/03, 2019 Neurologiske Lidelser, Praktiserende Akupunktørers Temadag, Denmark, Elsebeth Lægaard

08/03~10/03 2019, Neuropuncture – neuroscience acupuncture, Denmark, Michael D. Corradino (USA)

09/2014~06/2017 Ph.D af Kinesisk Medicine, Chengdu University of TCM, Kina

05/2016 Træningsprogram: Ekspressionskunstterapi, Chengdu, Kina

09/2012 Træningsprogram: Diagnosticering af Søvnforstyrrelser, Beijing, Kina

09/2009~07/2011 MA, Clinical Medicine (Oncology, Nasopharyngeal Carcinoma ), Chengdu University of TCM, Kina

09/2004~ 07/2009 BA, Kinesisk Medicin, Chengdu University of TCM og Sichuan University, Kina, 

Forskning og Artikler