English|中文|Dansk

 

dr.zhang

Ph.D med af Kinesisk Medcin, Chengdu University of TCM (Kina)
Licenseret Kinesisk Medcin Læge og Akupunktør (Kina)
Lektor og Behandler, Akupunkturakademiet (Denmark)
Registreret Alternativ Behandler (RAB) (Danmark)
Medlem af PA (Praktiserende Akupunktører), (Danmark)
Klinik in Aarhus

Bibliografi

Erfaringer

08/2017~ AkupunkturAkademiet Denmark, Full-time Teacher and Acupuncturist
6/2016~08/2017 University Clinic of CDUTCM (Chengdu), Physician and Acupuncturist
10/2012~07/2017 Chengdu Xinlin Chuntang Clinic, Physician and Acupuncturist
07/2012~07/2017 Chengdu University of Traditional Chinese Medicine Teaching Faculty
07/2012~07/2013 Sichuan Acupuncture School Part-time Teacher
06/2011~06/2012 Cancer Department, Sichuan Provincial Hospital of Chinese and Western Medicine Residency Doctor
06/2009-10/2010 Cancer Center, West China Hospital, Sichuan University, Internship

Uddannelse og Træning

09/2014~06/2017 Ph.D of Clinical Medicine (Chinese Medicine) Chengdu University of TCM, China
05/2016 Training Program: 1st Session of Expression Art Therapy, Chengdu, China
11/2015 Training Program: Service and Nursing in Elderly Nursing Houses, Guangxi, China
05/2013 Training Program: Writing Research Paper in English, Beijing, China
09/2012 Training Program: Diagnosing Sleep Disorders, Beijing, China
09/2009~07/2011 MA, Clinical Medicine (Oncology) Chengdu University of TCM, China
09/2004~ 07/2009 BA, Chinese Medicine Chengdu University of TCM and Sichuan University, China

Laegespecialer

Dr. Zhang anvender forskellige akupunkturmetoder afhængigt af individuel tilstand, herunder klassisk akupunktur, AAP (arm akupressur punkte), Master Tung’s Akupunktur, Militær Pingheng-akupunktur, Kinesisk Medicinsk Massage, Pestle Needling (taoistisk akupunktur), Varmefølsom Moxibustion, Guasha, Cupping, El-akupunktur og Kinesisk Urte Medicin, osv. Han bruger også evidence-based metoder i praksis.

  1. NEI (Neurology-Endocrinology-Immunology) Lidelser baseret på holistisk koncept i kinesisk medicin: lammelse, paralyse i ansigtet, rygmarvsskade, Parkinsons sygdomme, 3H (højt blodtryk, lipid og sukker) og deres komplikationer (hovedpine, svimmelhed, neuropati, retinopati, overvægt osv.), bivirkning af kræftbehandling, lav immunitet, multippel sklerose, allergi, hø feber, astma osv.
  2. Smertebehandling: gigt, nakke smerter, ischias, ankelforstuvning, sportsskader, lændesmerter, frosset skulder, gigt, hovedpine, tandpine, mavepine, herpes zoster, menstruationssmerter, mavesmerter, ondt i halsen, knæet smerter, hypokondriac neuralgi, post-operation smerter osv.
  3. Lidelser i Fordøjelsessystemet: mavepine, mave-og-tarmen betændelse irritabel tarm syndrom (ITS), hæmorroider, kemoterapi relateret mavepine, opkast og diarré, fordøjelsesbesvær, anoreksi, sukker / alkohol misbrug.
  4. Andre: følelsesmæssige forstyrrelser (depression, angst, PTSD), søvnforstyrrelser og hudlidelser (acne, chloasma, eksem, urticaria, kløe, psoriasis, soldermatitis, neuro-dermatitis) osv.

Forskning og Artikler

43 visitors