English|中文|Dansk

Hui Zhang, Ph.D af Kinesisk Medcin, Chengdu University of TCM (Kina)
Licenseret Kinesisk Medcin Læge og Akupunktør (Kina)
Behandler og Underviser, Akupunkturakademiet (Denmark)
Registreret Alternativ Behandler (RAB) (Danmark)
Medlem af PA (Praktiserende Akupunktører), (Danmark)
Klinik in Hovedgård

Bibliografi

Erfaringer

08/2017~ AkupunkturAkademiet, Lærer og Akupunktør, Danmark
6/2016~08/2017 University Clinic of CDUTCM (Chengdu), Læge og Akupunktør, Kina
10/2012~07/2017 Chengdu Xinlin Chuntang Clinic, Læge og Akupunktør, Kina
07/2012~07/2017 Chengdu University of Traditional Chinese Medicine, Lærer, Kina
07/2012~07/2013 Sichuan Acupuncture School, Lærer, Kina
06/2011~06/2012 Kræftafdeling, Sichuan Provincial Hospital of Chinese and Western Medicine, Bopælsdoktor, Kina
06/2009-10/2010 Kræftafdeling (Hoved og Hals), West China Hospital, Sichuan University, Praktik, Kina
Han underviste også i Tyskland og Østrig.

Uddannelse og Træning

09/2014~06/2017 Ph.D af Kinesisk Medicine, Chengdu University of TCM, Kina
05/2016 Træningsprogram: Ekspressionskunstterapi, Chengdu, Kina
09/2012 Træningsprogram: Diagnosticering af Søvnforstyrrelser, Beijing, Kina
09/2009~07/2011 MA, Clinical Medicine (Oncology, Nasopharyngeal Carcinoma ), Chengdu University of TCM, Kina
09/2004~ 07/2009 BA, Kinesisk Medicin, Chengdu University of TCM og Sichuan University, Kina, 

Hui Zhangs Specialer

Hui Zhang bruger forskellige akupunkturmetoder afhængigt af individuel tilstand, herunder klassisk akupunktur, WHO Standard Skalp Akupunktur, AAP (arm akupressur punkte), Master Tung’s Akupunktur, Militær Akupunktur, Kinesisk Medicinsk Massage, Pestle Needling (taoistisk akupunktur), Moxa, Guasha, Cupping, El-akupunktur og Kinesisk Urte Medicin, osv. Han bruger også evidence-based metoder i praksis. Han har god erfaring med at tråde følgende lidelser:

  1. Hud Lidelser: f.eks. acne, chloasma, eksem, urticaria, kløe, psoriasis, soldermatitis, neuro-dermatitis, neuropati, nældefeber, osv;
  2. ØNH, Øjen- og Mund Lidelser: tinnitus, hals smerter, hæshed/ dysfoni, høfeber, øjenbetændelse, tørre øjne, retinopati, aphtha, tandpine, sår i munden og tungen, osv;
  3. Kræft- og Kræftbehandlings-relaterede Lidelser: smerter, træthed, lav immunitet, depression, angst, søvnløshed, bivirkninger efter kemoterapi, strålebehandling og operation, osv.
  4. Smerter: nakkesmerter, skuldersmerter, lændesmerter, tennisalbue, ischias, knæsmerter, PMS osv.
  5. Gynækologi og andrologi: uregelmæssig menstruation, infertilitet, overgangsalder, hedeture, PCOS, livmodermyom, bækkeninfektions sygdom, libido problem, impotens, for tidlig sædafgang, lav sædaktivitet, emission osv.

Forskning og Artikler

81 / 100